Autor: Informer/K.Ć.

19.06.2024.

08:15

Foto: TV Pink printscreen

Džet set

Nakon snimanja emisije, pevačica je brutalno ubijena: Sanja Marinković se prisetila jezivih detalja iz karijere

Popularna voditeljka ima dugu karijeru iza sebe. Sanja je mnoge estradne zvezde ugostila u svojoj emisiji, koju vodu od 2000. godine, dakle punih 24 godina.

Jedna od njih je bila i Ksenija Pajčin, a kako je Marinkovićeva priznala, to je nastradaloj pevačici bila i poslednja emisija. Samo par dana nakon snimanja, ona je ubijena.

Informer

 

- Dogodilo mi se da gost napusti emisiju. Mislim da se to desilo samo jednom. Kada to osoba uradi to može da bude dobro za njen marketing, ali isto tako može da bude dobro i za tu emisiju - rekla je Sanja, pa nastavila:

Informer

 

- Imala sam emisiju sa Ksenijom Pajčin, Nenadom Čankom i Oliverom Katarinom i posle se dogodilo da smo snimali još mnogo emisija, pa smo imali neke zahteve sponzora, pa nikako da dođe na red ta emisija da se emituje. U međuvremenu se dogodi ta tragedija sa Ksenijom Pajčin. Onda sam tu emisiju emitovala kao IN MEMORIAM. Da ne verujete, bilo je i takvih stvari - rekla je Marinkovićeva u emisije "Sceniranje" na "Kurir". 

Podsetimo, pevačica Ksenija Pajčin svirepo je ubijena od strane tadašnjeg partnera, manekena Filipa Kapisode, koji je nakon ubistva izvršio samoubistvo. Tragedija se dogodila 2010. godine u Beogradu.