19.06.2024.

13:01

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

"Nemam šta da prebolim": Milica Todorović o raskidu sa manekenom Lazarom Granićem i ljubavnim odnosima

Kada je pre nekoliko meseci obelodanila vezu sa bivšim manekenom Lazarom Granićem, izgledalo je kao da su se u životu Milice Todorović sklopile sve kockice. Međutim, odlučili su da na svoju ljubav stave tačku.

Informer

 

Iako nijedan rastanak nije lak, Milica je nekoliko dana provela u Egiptu odakle se vratila napunjenih baterija i spremna za letnju sezonu.

Informer

Pevačica je pre dva dana pevala na rođendanu Jelene Đoković koji će pamtiti kao jedan od boljih provoda u životu.

Informer

 

- Kod Jelene i Novaka je bilo lepo, slavila je rođendan, ja sam im uveličala slavlje, nadam se. Bilo je jako lepo, Stevan i ja smo pevali. Novak i Jelena su najmanje zahtevna publika, šta im pevaš oni uz to igraju. Novak je veliki car, pevala sam mu mnogo puta. Voli i da zaigra i da zapeva, tako da smo igrali i pevali - rekla je ona i progovorila o raskidu sa manekenom Lazarom Ganićem:

Informer

 

- Nisam imala šta da prebolim. Nemam ništa ružno i loše da kažem o bivšem partneru, razišli smo se, kratko je to trajalo. Ostali smo u dobrim odnosima, kao što sam ostala sa svim bivšima. Ja sam uvek otvorena za ljubav, kad dođe, dobrodošla je. Ja to ne krijem, ljubav je najlepša stvar.