Autor: Informer/K.Ć.

19.06.2024.

14:33

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Ivan Gavrilović izneo sve detalje orgija sa kolegom: "Išli smo po dva, tri dana i samo smo se menjali"

Pevač Ivan Gavrilović je karijeru počeo devedsetih godina. Svi ga pamte po pesmi "200 na sat" koja je tada harala muzičkim listama, a sam pevač je često govorio o tom periodu, novcu koji je zarađivao, ali i druženju sa mnogim legendama srpske estrade, a jedan od njih je Nenad Knežević Knez. 

Informer

 

Denser je sada bez dlake na jeziku  izneo detalje besanih i burnih noći. Takođe je priznao da mu se nikada nije dogodilo da ga neka devojka odbije. Kako popularni pevač kaže, devojke su mu stalno prilazile i želele da budu sa njim.

Ivan Gavrilović je izneo sve detalje burnih noći, u kojima je učestovavo i Knez.

Informer

 

- Bili smo jako popularni. Uvek sam svirao gitaru još u školskom dvorištu. Nije mi se desilo da me neka devojka odbije, jedino moja žena i znao sam da je ona ta. Inače generalno, nikad nije bilo šanse da me neka odbije. Ko će da te odbije, to nije moguće! Mi smo pravili haos - istakao je Ivan, pa je dodao:

- Knez i ja odemo, po dva tri dana i menjamo se! Zakažemo jednu u jedan, drugu u dva… Zatim u tri i sve tako. Mi nismo nalazili devojke, one su nas! Pratile su nas po nastupima, gde živimo, šta radimo. I onda bude šta bude - ispričao je pevač za Hype.