19.06.2024.

17:21

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/ATAIMAGES

Džet set

Knez se oglasio o orgijama sa Ivanom Gavrilovićem: Za Informer prokomentarisao denserove šok tvrdnje!

Ivan Gavrilović prisetio se devedesetih godina kada je bio na vrhuncu popularnosti, a tom prilikom otkrio je da je zajedno sa kolegom Nenadom Kneževićem Knezom neretko orgijao

Kako je denser istakao, bilo je momenata kada su njih dvojica razmenjivali devojke, pa čak i po nekoliko u danu, a ovim povodom, za Informer, se sada oglasio i crnogorski pevač.

Informer

 

- Nisam ispratio te Ivanove izjave (smeh). Ne znam šta bih vam rekao... Ja se tog vremena ne sećam tako kako on govori. Čim toga ne mogu da se setim, to znači da to nije bilo tako - bio je kratak Knez za Informer.

Podsetimo, Ivan Gavrilović u razgovoru za beogradske medije, bez dlake na jeziku, izneo je detalje besanih i burnih noći u poslednjoj deceniji prošlog milenijuma, a između ostalog, dotakao se i druženja sa Nenadom Kneževićem Knezom.

Informer

 

- Knez i ja odemo, po dva tri dana i menjamo se! Zakažemo jednu u jedan, drugu u dva… Zatim u tri i sve tako. Mi nismo nalazili devojke, one su nas! Pratile su nas po nastupima, gde živimo, šta radimo. I onda bude šta bude - ispričao je Ivan Gavrilović za Hajp.