19.06.2024.

21:16

Foto: Foto: ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Cecin duet sa Vojažom je nešto najgore ikada!" Karleuša surovo ponizila Ražnatovićku, a o Dušku nakon skandala je rekla jedno (VIDEO)

Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima, Jelena Karleuša, večeras, 19. juna, našla se u ulozi predsednice žirija na izboru za najlepšu Srpkinju. Ona se u srcu prestonice pojavila u elegantnoj beloj toaleti, a odmah po dolasku obratila se okupljenim pripadnicima sedme sile.

Na samom početku, JK je ekskluzivno za Informer otkrila da se konačno sporazumno razvodi od supruga, bivšeg fudbalera Duška Tošića.

Informer

 

- Trenutno smo u fazi sporazumnog razvoda - rekla je JK, pa pomenula ćerkicu Niku, koju je nedavno ispratila na malu maturu, ali i na Evropsko prvenstvo u fudbalu.

- Ispratila sam Niku, najpre, na maturu, a onda i u Nemačku da bodri Srbiju. Fudbal nju interesuje na oca, što mi nije najjasnije. Ona sada trenira odbojku, ali voli i fudbal.

Veliku pažnju privukao je duet Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića Vojaža, "Muškarčina", a pop diva nije uspela da izbegne pitanje o tome kako joj se dopada njihova kolaboracija.

Informer

 

- Kada je reč o tom duetu, mislim da je to nešto najgore što se ikada snimilo u našoj zemlji. Mislim, generalno, to licemerje mojih kolega koji govore da je nešto "fantastično" za nešto što nije... ja nikada nisam bila takva. 

Gde je Ceca, tu su i "Zvezde Granda", u čijem je žiriju godinama sedela i Jelena, a ona je otkrila i za koji novac bi se u takmičenje vratila.

- Sada, kada je taj format izgubio na sjaju, ne. Dugi niz godina sam gradila tu gledanost, a sada, kada se ta čarolija izgubila, teško. Format "Zvezde Granda" je u rukama ljudi koji nisu prijateljski nastrojeni prema meni, tako da - nije sve u novcu.

Poslednjih meseci mnogo pevača objavilo je nove albume, a "mala od skandala" kazala je da među njima nema favorita, te istakla koga drugo, nego svoje projekte, "Alfu" i "Omegu", čiji je nedavno i peti tiraž pušten u prodaju.

- Posle svega što je "izašlo" u poslednje vreme, "Alfa" i "Omega" su albumi koji se tek sada cene.

Ceo intervju Jelene Karleuše pogledajte u videu ispod.