19.06.2024.

21:59

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Kraljica TikToka progovorila o udvaračima! Jadranka Jevtić izdominirala na Izboru za Miss, pa otkrila: "Dobijam poruke od omladine!"

Svima dobro poznato lice Informera, kraljica TikToka Jadranka Jevtić, pojavila se večeras na crvenom tepihu izbora za najlepšu Srpkinju.

Harizmatična crnka, tom prilikom, zablistala je u ružičastoj toaleti, koja uprkos jarkoj boji nije uspela da zaseni njenu lepotu, a nakon što je ispozirala okupljenim fotografima, Jevtićeva je prokomentarisala brojne aktuelnosti.

Informer

 

Na samom početku, osvrnula se na svoju popularnost na društvenim mrežama zahvaljujući kojoj je zasela na tron istih.

- TikTok, ali i ostale društvene mreže, jesu nešto novo i nesvakidašnje za mene... Generalno digitalizacija. Godi mi sve to, a inspiracija za sve je moj tim, ljudi u Informeru, glavni urednik Dragan J. Vučićević, kao i direktorka televizije - priča Jadranka, pa ističe planove za naredni period.

- S obzirom na to da je u toku Evropsko prvenstvo u fudbalu, možete da očekujete više sportskih vesti, zabavnih takođe, ali i onih iz politike, naravno na onaj satiričan način.

Kako je u toku manifestacija Miss Srbije, zanosna crnka iznela je detalje iz privatnog života, koje je malo ko znao.

- Kao mala, maštala sam da budem Miss, ali sam tu želju ispunila na drugačiji način. Naime, jedan od mojih prvih poslova, 2009. godine, bilo je organizovanje jednog ovakvog događaja, a večeras je moj favorit prelepa Aleksandra Rutović koja, pored toga što je lepa, jeste i pametna i talentovana. 

Naposletku, visprena i bez dlake na jeziku Jadranka, otkrila je da li dobija poruke od udvarača.

- Ne bih sada o tome, ali, da, poruke dobijam stalno, najviše od omladine.