Autor: Informer/K.Ć.

20.06.2024.

08:02

Foto: Shutterstock/ATA images

Džet set

Marija Mikić sa suprugom na rajskom ostrvu: Pogledajte kako se provode na Mikonosu

Jovan Pantić i Marija Mikić, stali su na ludi kamen prošle godina, imaju dvoje dece i jednu više nego lepu i originalnu ljubavnu priču.

Oni su vest o prvoj trudnoći su saopštili na vrlo originalan i dopadljiv način. Sve se desilo tokom takmičenja Pesme za Evrovizuje 2022. godine. Marija je tada bila u drugom stanju, međutim na početku večeri to niko nije znao. 

Ona je tada tokom svog nastupa izvadila cuclu, stavila je u usta, a dlanove na stomak i na taj način svima otkrila da će uskoro dobiti prinovu. 

Informer

 

Marija i Jovan su jako vezani i gledaju da svaki trenutak provedu zajedno, sada je par otputovao na Mikonos.

Pevačica ne propušta priliku da svoje trenutke sreće podeli sa svojim pratiocima na TikToku. U videima možemo videti Mariju i njenog izabranika kako uživaju pored bazena, istražuju lokalne atrakcije, uživaju u ukusnoj mediteranskoj hrani i đuskaju. 

Njihovi osmesi jasno pokazuju koliko im prija ovaj odmor.

Ovakvi trenuci pružaju pevačici i njenom dragom potrebnu relaksaciju i beg od svakodnevnih obaveza, a njeni pratioci uživaju u svakom novom video klipu koji podeli.

Marija svojim klipovima i pozitivnom energijom uspeva da prenese delić atmosfere sa Mikonosa na sve one koji je prate na društvenim mrežama.

Inače, pevačica je nedavno izbacila i pesmu "Mikonos" (MYKONOS), koja je za kratko vreme postala pravi hit.