Autor: Informer/K.Ć.

20.06.2024.

08:46

Foto: M. Miljević

Džet set

Prvo Gastozovo oglašavanje nakon izlaska iz zatvora: Dva i po meseca je proveo na Tajlandu, ali iza rešetaka, sada je neprepoznatljiv (FOTO)

Jutjuber i rijaliti učesnik, Nenad Marinković, poznatiji kao Gastoz, uhapšen je pre dva i po meseca na Tajlandu. Nakon što je proveo iza rešetaka skoro tri meseca, on je konačno na slobodi i stigao je u Srbiju.

Sada se Gastoz oglasio na svom Instagram profilu i podelio svoju fotografiju, a mnogi su se šokirali promenom fizičkog izgleda. 

Informer

 

- Voli brat! Hvala na briginarijumu - poručio je on u opisu fotografije u svom stilu.

Duga kosa u loknama, brada i brkovi, skoro pa neprepoznatljiv, Gastoz se javio svima da je konačno izašao iz zatvora. On je okačio i lokaciju, pa obavestio sve da je stigao u Beograd.

Podsetimo, kako su mediji pisali, Nenad je uhapšen kada je rutinska kontrola utvrdila da je njemu istekla viza, ali i da vozi motor u alkoholisanom stanju.

Gastozov advokat Denis Kurtović se u aprilu oglašavao ovim povodom.

Informer

 

– Nenad Marinković Gastoz je usled upravljanja motociklom zaustavljen od strane pripadnika policije u Phuketu (Tajland), kojom prilikom je alkotestiran i utvrđeno je da ima 1.6 promila alkohola (više od dozvoljenog), iz kog razloga mu je prema određeno policijsko zadržavanje. Kada je priveden do prostorija policijske zgrade, uočio je da mu je istekla viza par dana pre tog događaja. Imajući u vidu to da su na Tajlandu novogodišnji praznici, te da državni organi ne rade tokom istih, biće zadržan do 17. aprila, kada se i očekuje njegova deportacija u Republiku Srbiju – rekao je njegov advokat, međutim, Gastoz je tek sada pušten na slobodu.