20.06.2024.

18:51

Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

Prve fotke Deniz Dejm nakon kiretaže: Starleta abortirala dete oženjenog, "uhvatili" smo je dva dana kasnije (GALERIJA)

Deniz Dejm nedavno je saopštila da je u drugom stanju, a zatim i da je abortirala. Nekadašnja učesnica rijaliti programa "Zadruga", tom prilikom, objavila je fotografiju iz bolničkog kreveta, a u opisu je dodala: "Moje telo, moj izbor".

Kontroverzna starleta se otad nije oglašavala, a ekipa Informera "uhvatila" ju je u jednom prestoničkom tržnom centru. Dejmova se, naime, nalazila u jednoj prodavnici šminke i kozmetike, a na sebi je ponela belu atlet-majicu, šorts i patike.

Podsetimo, Deniz Dejm otkrila je da je u blagoslovenom stanju fotografijom pozitivnog testa za trudnoću i bolničkih nalaza, nakon čega se ubrzo oglasila za Informer.

- Imam samo jedan jajnik, nisam se čuvala, mislila sam da je nemoguće da zatrudnim. Nisam planirala trudnoću i baš me je zatekla ova vest. Kasnio mi je ciklus i danas sam uradila testove koji su potvrdili da očekujem bebu - rekla je Deniz.

Informer

 

Na pitanje da li je u vezi sa ocem deteta i da li on zna za trudnoću, odgovorila je: 

Ne zna, tek će saznati, on već ima porodicu. Još nije vreme da mi čestitate, tek me očekuje odluka šta ću da radim povodom trudnoće -  kratko je tada rekla Dejmova.

Tagovi: