20.06.2024.

20:08

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Savršenstvo ipak postoji!" Saša Kapor iznenadio Nikolinu Kovač, ona zanemela! Izjavio supruzi ljubav na gospodski način, okupljeni u šoku

Nikolina Kovač proslavila se u "Zvezdama Granda", kada je zajedno sa Milicom Pavlović i Andreanom Čekić došla do samog finala takmičenja.

Pevačica se kasnije posvetila porodici i braku sa kolegom Sašom Kaporom, a danas je organizovala druženje sa pripadnicima sedme sile povodom izlaska njenog albuma prvenca "Živim za ljubav".

Informer

 

Gostiju, sem novinara, nije bilo - međutim u gužvi se na veliko iznenađenje pevačice pojavio upravo njen suprug. Kapor je, tom prilikom, lepoj Sarajki poklonio veliki buket crvenih ruža, a poruka koju je ona pročitala nema koga nije raznežila:

- Savršenstvo ipak postoji, uz tebe uvek i zauvek, tvoj SK.

Nakon što je otkrila da na novom projektu ima 10 novih i dve stare pesme, uključujući i duet se Halidom Bešlićem, Nikolina se obratila okupljenima, te se dotakla spota u kojem je delila scene sa svojim dragim.

- Moram da kažem da Saša nije bio romantičan dok se Nikoleta nije rodila. Izabrala sam ga za manekena u spotu jer smatram da bismo nas dvoje najbolje dočarali zaljubljeni par. Presrećna sam zbog tog snimanja. Snimali smo na 50 stepeni na Adi Bojani. Sve je bilo romantično, a čak se u jednom momentu pojavila i duga.