20.06.2024.

21:10

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Da vidim to, rekla bih: 'Brate, razvedi se više!'" Nikolina Kovač izgorela zbog naslova o rastavi od Kapora (VIDEO)

Pevačica Nikolina Kovač objavila je album prvenac "Živim za ljubav", a tim povodom organizovala je druženje sa pripadnicima sedme sile, među kojima je bio i Informer.

Lepa Sarajka na novom projektu radila je dugo, a u razgovoru sa nama otkrila je neke, javnosti nepoznate, detalje.

- Radila sam skoro sve pesme, samo jednu nisam. U jednoj mi je oko teksta pomogla Divna Milovanović. Ovaj album je najvažniji projekat u mojoj dosadašnjoj karijeri i na njemu sam radila četiri godine. Bila sam insipirisana svojim stanjima, ali i emocijama drugih ljudi. Inspiracija je svuda oko nas i uvek može nešto da nas podstakne na stvaranje. Oduvek sam volela da komponujem i uzbuđena sam što je "Živim za ljubav" konačno ugledao svetlost dana. Trebalo je mnogo truda i sredstava uloćiti, ali čovek uvek treba da pruža svjoj maksimum.

Informer

 

Uprkos Nikolininoj lepoti i talentu, na stranice žute štampe ona je, najčešće, završavala zbog svog braka sa Sašom Kaporom, a sada je odgovorila na pitanje o prednostima i manama istog.

- Bračni život sa kolegom je nekad lak, a nekad teži, baš zbog toga što je fokus na privatnom životu. Ima i svoje prednosti, naravno, jer on mene može da razume, kada su neke lošije stvari vezane za moj posao u pitanju.

Otkrila nam je i koji naslovi su je najviše pogađali u poslednjih 13 godina, koliko je na sceni.

- Najviše me pogađaju napisi o razvodu. Ja da pročitam o nekome da se razvodi već 10 godina, rekla bih: "Brate, razvedi se više!" (smeh). Generalno, najbitnije je da je simbioza između partnera prisutna, da su jedno drugom vetar u leđa, te da iz loših trenutaka izvuku pouku i osnaže svoju zajednicu.

S obzirom na to da je diplomirana novinarka, istakla je da bi jednog dana volela da se oproba i u toj profesiji.

- Trenutno mi je fokus na muzici, ali bih volela da jednog dana imam autorsku emisiju, u kojoj bi pričala sa kolegama. 

Iako njenih kolega nije bilo na promociji, atraktivna muzičarka otkrila je sa kim je od estradnjaka bliska.

- Sa mojom Jecom Kostov, ona ima posebno mesto u mom srcu, Ana Sević takođe. Mnogo ljudi me je večeras ispoštovalo i dalo mi vetar u leđa. Tu je Vanja Mijatović, Ivana Pavković, mnogo njih. Ali, Ana i Jelena su mi srcu najbliže. One su deo moje porodice.