21.06.2024.

11:09

Foto: Ivan Dobričić/Cobra

Džet set

"Koga briga što si dav'o, mlađa je od tebe 30 godina" Hasan Dudić prokomentarisao razvod Harisa i Meline Džinović, pa šokirao izjavom

Haris Džinović i njegova bivša supruga Melina razveli su se pre nekoliko meseci posle 22 godine braka, a o njihovom razlazu i dalje se piše i priča.

Informer

 

Pevač je, nakon što se razveo od Meline, iznosio detalje njihove privatnosti i izjavio da je pogrešio samo zato što joj je sve dozvoljavao i finansirao, te da ga je majka njegove dece iskorišćavala finansijski.

Sada je njegov kolega Hasan Dudić istakao da je na strani Džinovića, ali mu je i zamerio to što je Haris supruzi prebacio za sve što joj je dao.

Informer

 

- Ja sam "davao", šta to nekoga interesuje. Haris treba da bude svestan činjenice da je mnogo stariji od nje, ja sam u svakom slučaju na njegovoj strani, ali nije u pravu. Davao si svojoj ženi, ali trebalo je da znaš, 30 godina si stariji od nje, za očekivati je da će da nađe mlađeg partnera. Žena je u najboljim godinama, ali rodila mu je sina i ćerku - rekao je Hasan, pa otkrio šta žene, poput Meline koja je dosta mlađa od Harisa, zahtevaju u braku:

- Mađe žene traže da budeš aktivan, da ih "peglaš" i voliš - šokirao je pevač izjavom za "Radio Svetski".

Inače, Haris je nedavno istakao da je spreman na novu ljubav, iako ima određene zahteve.

Informer

 

- Ja sam sada slobodan muškarac, emotivno dostupan. Na mene ostavljaju utisak lepe i pametne žene, nema ih previše. Mora biti normalna. Mora da ima savest, da ima toleranciju, da bude radna... Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu. Žene moraju da imaju stav! Svi ljudi bi trebalo da imaju stav - rekao je on za "Prvu".