Autor: Informer/K.Ć.

21.06.2024.

10:39

Foto: ATA Images/Wikipedia

Džet set

Bebi Dol u suzama, ispraća majku na večni počinak: Pop pevačica stigla na groblje (FOTO)

Magdalena Šarić, majka Bebi Dol, preminula je u subotu posle kratke bolesti, u 90. godini, a danas je porodica i prijatelji ispraćaju na večni počinak.

Među prvima je na groblje stigao Zoran Ćumura, prijatelj Bebi Dol. On je stigao i pre Dragane, a u ruci je nosio dve bele ruže.

Informer

 

Odmah za njim je stigla i pop pevačica u sivoj haljinici i braon baletankama, a u rukama je nosila vodu i kesu. Užurbanim koracima je išla ka kapeli, gde će se održati opelo.

Podsetimo, Bebi Dol bila je do poslednjeg trenutka uz majku, trudeći se da joj olakša poslednje momente.

- Bebi je mesecima unazad bila posvećena samo njoj, čuvala je i pazila. Jako joj je teško, jer su je za godinu dana zatekle čak tri tragedije, smrt tetke, pa oca i sad majke. Ona se dobro drži - rekao je prijatelj blizak pevačici za domaće medije.

Informer

 

Inače, pevačica je o majci u javnosti govorila samo jednom, ističiću da će biti uz porodicu u najtežim trenucima.

- Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica - istakla je pevačica ranije u emisiji "Premijera vikedn specijal".