21.06.2024.

16:04

Foto: foto Milos Rafailovic

Džet set

Toni Bijelić živi drugu mladost! Draganin bivši uživa u provodu, a svi se pitaju kome je posvetio ove stihove (FOTO)

Muzička zvezda Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić razvode se posle 24 godina braka. Pevačica je o nameri da se razvede javnost obavestila saopštenjem još u aprilu, a njen i Tonijev život od tada je pod budnim okom javnosti.

Dragana živi u dvorcu Ebenfurt sa decom, koja joj pružaju veliku podršku. Ona radi punom parom i održava koncerte širom Evrope. 

Informer

 

Toni Bijelić s druge strane od momenta kada su saopštili da se razvode živi drugu mladost i svakodnevno svoje pratioce iznenađuje objavama na društvenim mrežama. Kako se i dalje spekuliše o njihovom krahu braka svaka njegova objava podigne prašinu.

Informer

 

Toni je sada na svom Instagram storiju objavio video iz automobila dok se vozi sa rođakom, a mnogi su obratili pažnju na pesmu koju je snimio.

- Na putu sa mojim rođakom... Gde, nemam ideju - napisao je Toni na Instagramu, koji je snimio italijansku pesmu "Liberta", što znači sloboda.

Informer

 

Stihovi pesme glase: "Slobodo, koliko njih si rasplakala. Bez tebe, tolika samoća! Sve dok ima smisla živeti, živeću da te imam".