21.06.2024.

17:19

Foto: Instagram karleusastar

Džet set

Neki to vole vruće! Zbog Karleušinog seksi izdanja danas drhti tlo i preskače srce - ljudi, jel' realno da je ovoliko dobra?! (VIDEO)

Jelena Karleuša aktivna je na društvenoj mreži Instagram, na kojoj je prati više od dva i po miliona ljudi, a današnji, u najmanju ruku tropski dan, muzička zvezda dodatno je zagrejala svojim vrelim izdanjem.

Naime, "mala od skandala" bila je na snimanju emisije jedne kablovske televizije, a tom prilikom ponela je dugu crvenu haljinu, koja je istakla njenu savšenu figuru, "iv san loran" tašnicu u istoj boji, dok je čitav stajling "zaokružila" detaljem u vidu ruže u kosi.

Objava pop dive za samo nekoliko sati prikupila je skoro 40 hiljada lajkova, a komentari ispod nje samo su se nizali: "Žena gori", "Boginja lepota je sišla sa Olimpa", "Sinonim za moć", "Predivna" i drugi.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je na izboru za najlepšu Srpkinju, na kojem se našla u ulozi predsednice žirija, ekskluzivno za Informer otkrila da se konačno sporazumno razvodi od supruga Duška Tošića, a dotakla se i dueta Cece Ražnatović i Vojaža.

Kada je reč o tom duetu, mislim da je to nešto najgore što se ikada snimilo u našoj zemlji. Mislim, generalno, to licemerje mojih kolega koji govore da je nešto "fantastično" za nešto što nije... ja nikada nisam bila takva.