21.06.2024.

21:51

Foto: printscreen/Janko Petković

Džet set

Sestre Kovač ponovo zaratile! Pljušte epiteti: nesuvisla seljanka, bruka za porodicu, crna ovca i neuspešna jadnica!

Sestre Kovač pre nekoliko godina su prestale da komuniciraju i javno su se odrekle jedna druge. Pre dve godine, svi su pomislili da će ih očeva smrt ujediniti, međutim, to se nije dogodilo. O detaljima njihovog odnosa Kristina je ranije javno pisala na društvenim mrežama, dok se Aleksandra o svemu oglasila samo saopštenjem u kom je navela da se sa sestrom "razišla i poslovno i privatno".

Informer

 

Pre nekoliko dana Aleksandra je na svom Instagram nalogu istakla da proživljava "mržnju, diskriminaciju i huškanje na agresiju i progon" koje doživljava od "određenih osoba" i medija punih deset godina, prema njenim tvrdnjama.

Svoje tvrdnje potkrepila je naslovima iz pojedinih medija, i komentarima koje su čitaoci ostavljali na tekstove koji su se bavili sukobom nje i njene sestre Kristine. Sve to Aleksandra je okarakterisala kao "deset godina pakla", a podršku su joj odmah pružile Vesna Dedić, Zejna i Milica Todorović.

- Aleksandra, ti si ipak Kovač. Dakle, glava gore, nos iznad vode - poručila joj je Vesna Dedić.

Na njenu objavu brzo je reagovala i Kristina i na svom Instagram nalogu napisala da ne zna da li joj je smešnije ili tužnije kada vidi žalbe na "progon, maltretiranje, diskriminaciju, mržnju" i "proslavu" deset godina pakla.

Informer

 

- Svakome ko ima pola mozga jasno je to da sam ja jedina u celoj toj priči proglašena potpunim zlotvorom. Druga strana je tu nevina, dostojanstvena, visoko obrazovana, vredna, talentovana, radna, puna klase i porekla, divno vaspitana, naučno-istraživački orijentisana. Dobra i plemenita, ničim zasluženo okaljana i stavljena u blamantan i sramotan položaj. Samo jedna od nas je okarakterisana kao nesuvisla seljanka, bruka za svoju porodicu, crna ovca, dokona i neuspešna jadnica koja želi u medije po svaku cenu, koja gradi karijeru preko skandala i traži pažnju na sve pogrešne načine, ne preza ni od čega. I sve to ne bi moglo biti dalje od istine, bukvalno - napisala je, između ostalog, Kristina.

Podsetimo, sestre Kovač devedesetih godina prošlog veka osnovale su muzičku grupu "K2" koja je bila jedna od najpopularnijih u regionu, ali su 1998. godine odlučile da se raziđu i da svaka samostalno nastavi da gradi svoj put.