21.06.2024.

22:41

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Danas je važan datum za Tanju Savić! Pevačica se javno obratila sinovima i sve otkrila

Tanja Savić je posle turbulentog odnosa sa suprugom Dušanom Jovančevićem sa kojim je živela u dalekoj Australiji rešila da se razvede i sa decom vrati u domovinu. Njena borba nije bila laka, ali je istrajala i na kraju uspela da obnovi svoj život u Srbiji zajedno sa decom.

Informer

 

Danas se Tanja obratila sinovima dirljivom porukom s obzirom da su baš na današnji dan pre tri godine nastavili život u otadžbini.

- Moje dve radosti, moja dva života, moje dve duše, moja dva sunca, moje sveee. Tačno pre tri godine, na današnji dan vratili smo se iz Australije! Želim sa svima vama da podelim koliko sam ponosna kao majka! - napisala je Tanja na svom Instagram nalogu uz fotografiju svojih sinova. 

Informer

 

Posle teškog razdoblja u životu Tanja je pronašla sreću pored 11 godina mlađeg Muhameda Bešića, a kako je istakla njeni sinovi su ga odlično prihvatili. To se moglo videti i na promociji njenog novog albuma koja je nedavno održana u jednom prestoničkom restoranu gde su svi nasmejani pozirali zajedno.

- Oni ga jako vole, nije to samo mamin dečko, to je njihov "stepi", njihov očuh i oni ga obožavaju, zaista - rekla je pevačica.