22.06.2024.

07:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Sad će ove fine da me ogovaraju": Zorica Marković priznala koje je najčudnije mesto na kojem je vodila ljubav!

Za Zoricu Marković se odavno zna da je neko ko bez ustezanja i dlake na jeziku govori o svim temama. Sada je gostujući u jednoj emisiji otkrila i koje je najčudnije mesto na kom je vodila ljubav:

Informer

 

- To sam ispričala još dok sam bila u "Zadruzi". Ja sam rekla, to je bila moja duga veza od 10 godina, mi smo se stvarno voleli, vodili ljubav na svim nenormalnim mestima, ali se sećam jednog dobrog auta, mislim da je bio neki "bmw 7", na haubi, guza mi izgorela koliko je bio vreo motor, al nema veze. Tako da je hauba najčudnije mesto na kom sam vodila ljubav. Daću materijala ovima finim što se nigde ne kr**u, nevine su još u 40, 50 godina i 68 godina, eto da im dam malo povoda da me ogovaraju kao i do sada - rekla je Zorica u emisiji "Intimna pitanja".

Pevačica je priznala da je bez intimnih odnosa najduže bila desetak dana.

Informer

 

- Pa samo ako mi je partner na putu, jer ja ne varam. Šta znam nekih sedam do 10 dana toliko sam najduže apstinirala. Ali nadoknadimo mi to posle brzo - rekla je Markovićeva i dodala da nikada nije bila žena za jednu noć i da je uvek bila u dugim vezama.

Pevačica nije mogla da izdvoji jedno seksualno iskustvo koje joj je ostalo u najlepšem sećanju, jer ona, kako kaže, uvek uživa u vođenju ljubavi. Na kraju su je pitanja o seksualnim odnosima malo umorila pa je u svom stilu pitala voditelja:

- Što me ne pitaš nešto o Prustu, Frojdu, Nikoli Tesli?