22.06.2024.

09:39

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Sadašnja budi te, kaže bivša ti je stigla": Snimak Ane i Raleta fanove bacio u trans - pevačica najavila hit! (VIDEO)

Ana Nikolić i Goran Ratković Rale dugo su krili svoju vezu, a od kada je kompozitor javno priznao da živi sa pevačicom njih dvoje sve češće možemo videti zajedno, kako na gradskim događajima, tako i na društvenim mrežama gde pevačica često deli detalje iz privatnog života.

Informer

 

Nikolićeva je sada sebe i svog partnera snimila u kolima kako zajedno pevaju. Međutim, ono što je izazvalo iznenađenje i oduševljenje među njenim fanovima jeste pesma koju su Ana i njen dragi izveli u duetu.

Naime, reč je o novoj pesmi, što pokazuje da su Ana i Rale udružili snage i na poslovnom planu i da pevačica radi na novom albumu.

Informer

 

"Pažnja, pažnja, pažnja...Osveta se služi sporo... Bez naloga, bez kucanja, na noge sam zgradu digla. Sadašnja budi te, kaže bivša ti je stigla", otpevali su Ana i Rale.

Sudeći po komentarima tekst pesme se veoma dopao njenim pratiocima i odma ih podsetio na situaciju iz Anine prošlosti, kada je ona pre nekoliko meseci ispred Raletovog stana napravila lom. Kako su tada mediji preneli Ana je zvonila Raletu na interfon, a onda je zahtevala od njega da siđe dole. Kada se kompozitor pojavio, nastao je haos, a Ana ga je navodno vređala i grebala.