22.06.2024.

12:05

Foto: ATA Images

Džet set

Goca Božinovska rešila da se "baci u promet"! Muškarci je varali celog života, a sada je došlo njenih pet minuta

Gocu Božinovsku trenutno najviše zanimaju deca i unuci, ali pevačica ne krije da ima i udvarače, za šta je, kako kaže, najviše zaslužna dobra genetika i njen šarm.

- Muškarci nisu mogli da se zadrže pored mene iako su gubili glavu za mnom. Znala sam za neke koji su me varali, pričam o vremenu kad sam bila devojka, pa onda naovamo. Muškarci su uvek ludeli za mnom, ali nekako nisam umela da ih zadržim pored sebe. Sad sam rešila da se bacim u promet, šta bi mi falilo?! Kad sam mogla ranije da trpim da me varaju, mogu bar da uživam sad na način na koji mi prija - ispričala je Goca za Republiku.

Informer

 

Ona međutim, tvrdi da ima problem da nađe tip muškarca kakav bi joj odgovarao jer mnogo vremena provodi kod kuće.

- Stalno sam s unučićima i decom, tako da nema baš mnogo mesta i prilika gde mogu da nađem nekoga. Opet kažem, nije me to doskoro ni zanimalo, ali što da sebi ne dam šansu. O tome sam pričala i s drugaricama. Svi se slažu da je normalno da žena bude ispunjena na tom planu ma koliko godina da ima - kaže Božinovska.

Pevačica je otkrila i šta joj je njena najbolja drugarica Zlata Petrović savetovala.

Informer

 

- Meni je i Zlata rekla: "Goco, ma tebi treba neki frajer! Je l' se sećaš kako sam ih ja menjala, pa šta mi fali! Svako se smiri u nekom trenutku, nema u tome ništa loše, ali ja znam da sad najviše voliš unučiće." Tu se slažem s njom. S druge strane, to sam već pričala, muškarci su uvek sumnjali da sam ja ta koja vara, a to nije tada imalo veze s istinom. Nikada nisam bila takva žena. Verna sam do koske i to mnogo cenim. Bezobrazna jesam bila, nisam bila slatka. Odem kod drugarice, pijemo kafu, a dečko me zove i pita: "Gde si", ja kažem da sačeka da izađem iz restorana, a ja sedim u sobnim papučama i pidžami. To smatram nekom svojom nezrelošću, ali to nema veze ni sa kakvom prevarom. Od svih muškaraca s kojima sam bila najviše sam volela Šijana i to će tako da ostane - zaključuje Goca.