22.06.2024.

19:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile/Miloš Rafailović

Džet set

Surova i bolna istina o estradi! Menadžer kluba osuo paljbu: Vojaž i Nući otaljavaju posao, oni su propali, a evo ko je preskup

Pripadnici domaće estrade iz vikenda u vikend nastupaju širom Srbije i Evrope, a menadžer jednog od klubova, koji vodi Instagram nalog istog, postavio je pitanje pratiocima koga bi oni voleli da vide na sceni u narednom periodu.

Očekivano, naišao je na desetine predloga, a veliku pažnju privukli su njegovi odgovori za i protiv. Tom prilikom, zabavio je mnoge, a javnost je imala priliku da sazna neke, dosad nepoznate detalje kada su pojedinci u pitanju. 

Informer

 

Najpre, jedan od korisnika predložio je Radišu Trajkovića Đanija, Aleksandru Prijović i Teu Tairović za koje je menadžer istakao da su "preskupi". Usledio je Sloba Radanović koji je "loše prošao", Buba Koreli i Džala Brat su, po njegovom mišljenju, "propali", dok Igor Panić Nući i Mihajlo Veruović Vojaž "otaljavaju posao".

Informer

 

Ipak, bilo je odgovora koji su mnoge nasmejali do suza. Jedan od njih svakako je i onaj na sugestiju da u klubu zapeva grupa "Crni Cerak".

"Ne mogu da se nerviram da li će doći... Da li će zaboraviti mikrofone... miksetu... mozak!", navedeno je.

Informer

 

Ono što je, pak, mnoge začudilo jeste da on smatra da Saša Kovačević "nikog ne zanima", ali i kratak i jasan odgovor u vidu rečce "ne", na pomen imena Aleksandre Mladenović.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji ispod teksta.