22.06.2024.

20:27

Foto: Tanja Andrić

Džet set

"Nismo prijatelji, ovo je samo posao!" Relja Popović šokirao odgovorom o Mariji Šerifović, uoči okršaja sa pevačicom (VIDEO)

Relja Popović i Marija Šerifović nastupiće večeras u srpskoj prestonici oči u oči, u sklopu istog koncepta, tokom kojeg su pevale i Lepa Brena i Senida Hajdarpašić. Reper je u Luku Beograd, uprkos najavljenom nevremenu, došao odlično raspoložen, a tom prilikom obratio se okupljenim medijima, među kojima je bio i Informer.

Na samom početku, Popović je otkrio da li je do sada pevao po kijametu, te boji li se gromova.

- Pokušavam da se setim da li sam ikada nastupao dosad na kiši, mislim da nisam, ali nije mi problem. Ne bojim se gromova, kažu neće oni u koprive.

Informer

 

Koncert jedine srpske evrovizijske pobednice i nekadašnjeg člana grupe "Elitni odredi" dugo je najavljivan, a on je sada istakao da se dvojac mesecima za njega i pripremao.

- Pripreme za nastup su izgledale drugačije nego ikada. Sve je drugačije... Zanimljiv jedan proces je to bio. Imamo i zanimljive goste koji će nam se pridružiti na sceni! Ovo večeras je super prilika da se ljudi zabave na drugačiji način. I Marija i ja ćemo im dati dobru muziku različitih žanrova. 

Naposletku, pripadnici sedme sile upitali su Relju jesu li se on i Šerifovićeva tokom procesa, možda, sprijateljili, te dopada li mu se pevačica u žiriju "Zvezda Granda". Tom prilikom, njegov odgovor mnoge je iznenadio.

- Za sada je ovo samo posao, ja ovo tako gledam - rekao je Relja, pa dodao:

- Ne pratim "Zvezde Granda", ali verujem da je dobra.