23.06.2024.

09:41

Foto: Foto: Instagram/ Nikola Rokvić

Džet set

Prodate patike u kojima je Nikola Rokvić pešačio do Egine! Iznošena obuća dostigla vrtoglavu cenu!

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana Barović osnovali su Fondaciju "Porodica", a onda se Nikola upustio u svoj prvi humanitarni podvig, hodočašće do manastira Svetog Nektarija u Egini. Tokom njegovog pešačenja do manastira, koje je trajalo mesec dana na račun Fondacije uplaćeno je 42 miliona dinara. Sav novac namenjen je dečijim onkološkim odeljenjima u Beogradu i Nišu.

Informer

 

Nikola se tu nije zaustavio pa je brzo nakon povratka sa hodočašća na licitaciji ponudio patike u kojima je prepešačio više od hiljadu kilometara. Pevač je saopštio da je i ova humanitarna akcija uspešno završena i da je patike kupila jedna kompanija za 530.000 dinara.

- Sada se približavamo cifri od 43 miliona dinara! U narednim danima ćemo vas obavestiti kojoj ustanovi ćemo dodatno usmeriti sredstva koja smo prikupili, pored Beograda i Niša kao i dokle smo stigli sa nabavkom potrebnih aparata! Jedan naš korak i dobra volja među nama uz Božiji blagoslov su dovoljni da pokrenemo čudesan krug radosti, ljubavi i humanisti! Slava Bogu i hvala za sve! - napisao je Nikola na svom Instagram nalogu.