23.06.2024.

10:12

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

Džet set

Branko Babović u vezi sa 28 godina mlađom! Glumac priznao da se razveo zbog prevare: "Zaglibio sam, pravio sam greške"

Branko Babović, najpoznatiji po liku Đura Palice koga je tumačio u zabavnoj emisiji  "Kursadžije" nedavno je okončao dugogodišnji brak, a sada je otkrio da uživa u novoj romansi sa partnerkom koja je od njega mlađa čak 28 godina.

Informer

 

Glumac se u sedmoj deceniji života razveo od svoje supruge Milice sa kojom ima dva sina i koja je takođe po zanimanju glumica.

- Razveo sam se zbog druge žene. Tu sam ja malo zaglibio, pravio sam greške. Neverstvo je bio razlog razvoda, moja deca su teško podnela to - bio je iskren Babović u emisiji "Pretres" na Hype televiziji.

Branko je sada u vezi sa mnogo mlađom partnerkom, ali priznaje da mu ni u tom odnosu trenutno ne cvetaju ruže.

- Moja devojka je mlađa od mene 28 godina, ali zabrljao sam i tu u zadnje vreme, tako da je bolje da o tome ne pričam - rekao je glumac, ali nije želeo da otkriva detalje.

Informer

 

Podsetimo, Branku Baboviću, lekari su godine 2016. hitnom operacijom debelog creva spasli život.

- Bilo je jako kritično. Mislio sam da neće sve dobro proći jer sam dugo trpeo bolove. Srećom, sve je završeno bez većih problema. Sve je ovo prošlo dobro zahvaljujući hitnoj službi VMA i lekarskim timovima koje predvode Milev Boško i Saša Dragović - rekao je tada Branko.

Branko je rođen u Nikšiću, završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, a dugi niz godina glumio je u Prištinskom pozorištu, da bi potom ponovo prešao u Beograd.