23.06.2024.

14:00

Foto: Shutterstock/Miloš Rafailović

Džet set

Mladi izvođači plaćeniji od iskusnih estradnjaka! Reperi zarađuju vrtoglave cifre, ali ovu pevačicu ne mogu da nadmaše!

Pevači i reperi mlađe generacije, kao što su Vojaž, Nući, grupa Crni Cerak, Devito, trenutno su jedni od najplaćenijih izvođača na našem estadnom nebu, a sa cenama su prešišali i pevače koji su na estradi mnogo duže od njih.

Informer

 

- Za kratko vreme im je vrtoglavo skočila cena. Oni danas uzimaju i do 15.000 evra, u zavisnosti u kom lokalu nastupaju, a te cifre su im bile misaona imenica do pre par godina. Klinci ih najviše vole, pa gazde i menadžeri ne štede pare da ih dovedu - ispričao je izvor za Republiku. pa dodao:

Informer

 

- Na estradi ima pevača koji uzimaju sedam ili osam hiljada evra, a pevaju po dve decenije. Tako je sa Indirom Radić, Katarinom Ostojić, Stojom Novaković...

Osim mladih repera, najveći skok za kratko vreme napravila je Tea Tairović, čija cena sada ide i do 20.000 evra. Kada je počela da peva tezge je ugovarala sa ekipom muzičara za 1.600 evra. 

Informer

 

Svi omi, međutim, i dalje su daleko od rekorda po visini honorara, koji kako tvrde vlasnici klubova i dalje drži Svetlana Ceca Ražnatović, kada je malo starija ekipa pevača u pitanju. Ona ne nastupa svakodnevno jer peva samo po najvećim klubovima i trgovima. U njenom rasporedu do polovine avgusta od početka letnje sezone je jednom prilikom imala desetak tezgi, što znači da je Ceca samo od njih navodno zaradila pola miliona evra.