23.06.2024.

20:18

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

Kaća Grujić pokazala zmijsko telo i bujne obline: Pevačica objasnila na krštenju Majinog sina, ne zna čovek u šta pre da gleda (GALERIJA)

Katarina Grujić pojavila se na proslavi povodom krštenja sina Maje Berović, a uprkos tome što su svi očekivali da dođe sa suprugom Markom Gobeljićem, ona se pojavila sama.

- Marko i Katja su kod kuće - započinje Grujićeva svoje obraćanje medijima, među kojima je bio i Informer.

- Trebalo je da dođe sa mnom, ali se razboleo. Ima temperaturu. Marko nije osoba koja se žali... on ćuti i trpi. Jak je i drži do sebe, a ja sam ta koja primeti da mu nije dobro - kaže Kaća, a na pitanje kada je poslednji put proveravala telefon Gobelji, rekla je:

Informer

 

- Ne pamtim. Verujem mu u potpunosti. Mislim da je ružno dirati zauzetog muškarca.

Folkerkina naslednica istih je godina kao sinovi Aleksandre Prijović i Maje Berović, a ona nije mogla da se odluči koju bi od njih dve više želela za priju.

- Pustiću Katju da sama odabere muža, a ja neću biti stroga prija. Što se tiče Prijovićeve i Maje i njihovih sinova, neka Katja sama izabere kada poraste. 

Naposletku, vlasnica hita "Paranoičan" prokomentarisala je ko se bolje provodi, pevačice ili žene fudbalera, a tom prilikom pecnula je pojedine svoje koleginice.

- Isto mi je, ali se pevačice možda bolje provode, mada znaju i žene fudbalera. Neke umeju, neke ne, ali ista je situacijama i među pevačicama, neke znaju - neke ne.