23.06.2024.

23:04

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Aleksandra Nikolić progovorila o svadbi sa Filipom Carem: Pomenula njihovu ćerkicu, pa otkrila ko joj najviše pomaže

Aleksandra Nikolić nedavno se porodila i na svet donela ćerkicu Leonu, a sada je progovorila o svom odnosu sa Filipom Carem, ali i tome kako se snašla u ulozi majke.

- Mi smo skroz okej, nekad se desi da ja njega blokiram. Posvađamo se i ja to tako uradim, pa ga odblokiram i tako u krug. On je često ovde, opčinjen je Leonom. Istraumiran je malo, pogotovo kada gleda kako je kupam - rekla je Aleks i otkrila da će ići kod Cara za leto:

Informer

 

- Ići ćemo kod njega, moja Leona je bogata, ona ima kuću na moru, stan u Beogradu. Filip je uložio novac i završio tu kuću i jako mi je drago zbog toga. Što ste tiče nas najbitnija nam je Leona, a on i ja možemo da se posvađamo, ali ne isred nje, fokus nam je ona, niko drugi, a naša ćerkica liči na svog tatu.

Pobednica "Zadruge 6" istakla je da joj u pomoć najviše priskačnje majka Slovenka.

- Najveća podrška i pomoć mi je mama, hvala joj na tome - rekla je Aleks za Pink i priznala da li ona i Car spremaju svadbu:

Informer

 

- Ne planiramo ništa, nisam ja od tih koji planiraju to. Videćemo - dodala je ona, te obnzanila koga vidi kao pobednicu "Elite 7":

- Mislim da će to biti Anita. Kada se desilo ono sa Matorom... Kada joj je Matora bacila stvari... ali nikome ja tu ne bih dala pobedu.