Autor: Informer/A.S.

24.06.2024.

08:28

Foto: Shutterstock/Printskrin

Džet set

Publika i stručni žiri su dali svoj sud: Ovo su pobednici muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno"!

Sinoć je održano veliko finale devete sezone muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno". Dvanaest takmičara se borilo za prvo mesto, a jednog od pobednika je izabrala publika putem društvene mreže Fejsbuk. 

Prva pobednica devete sezone "Nikad nije kasno" je Selma Čavkić, koja je osvojila najviše Fejsbuk glasova. Selma je odnela pobedu sa 23,8% glasova publike, odnosno 4.927 glasova.

Informer

 

Selma Čavkić ima 43 godine i rođena je u Bihaću. Kaže da je oduvek maštala da bude pevačica, a karijeru je započela već sa 15 godina. Sa 16 godina upoznaje svog sadašnjeg supruga koji je klavijaturista i iste godine se i udaje. U braku su 27 godina i ima dvoje dece, sina od 26 godina i ćerku od 15 godina.

Drugi pobednik je Sašo Bašeski koji je osvojio najviše SMS glasova. Za Makedonca je u finalnoj noći pristiglo 6.087 glasova.

Informer

 

Još kao dečak, Sašo je govorio da će jednoga dana biti pevač, a ta želja mu se ostvarila pre trideset godina kada se latio mikrofona i počeo da nastupa sa svojim bratom Dejanom kao bend "Duo Bašeski". Nikada nije zagazio profesionalno u muzičke vode jer ga, kako kaže, privlači muzika, a ne estrada. Pojavljivanjem u šou "Nikad nije kasno", Sašo Bašeski ostvario je gotovo sve životne želje, osim jedne, da nađe onu pravu i oženi se.

Za kraj, treća pobednica, premaga glasovima stručnog žirija je Ružica Čavić Tomićević.

Informer

 

Ružica iza sebe ima uspešnu karijeru koju je prekinula kada se 2005. godine povukla iz javnosti. Ona je rođena je na Manjači, odrasla je u Novom Sadu, a već godinama živi u Čačku. Karijeru je započela u bendu "Nemoguće vruće", nakon čega je njen muzički put krenuo uzlaznom putanjom. Učestvovala je na mnogim festivalima i osvajala brojne nagrade, a među pesmama najdraži joj je duet sa Željkom Samardžićem "Nikad ne reci uskoro" kao i pesma "Sve ja to poštujem", koja je bila veliki hit.