24.06.2024.

18:56

Foto: Foto: EPA Images, ATA Images, Peđa Milosavljević

Džet set

Ceca analizirala igru "orlova": Pevačica dala savet Piksiju pred utakmicu sa Danskom!

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak od 21 čas protiv Danske igra poslednji meč u grupnoj fazi ovogodišnjeg Evropskog prvenstva, a Ceca Ražnatović očekuje da će prpraditi srpski inat i da će "Orlovi" trijumfovati.

Informer

 

Pevačica se sjajno provodi u Nemačkoj, gde je, kaže, došla na nagovor ćerke. Pred utakmicu sa Slovenijom slikala se sa mnobrojnim navijačima obe reprezentacije, a prisetila se i vremena kada je vodila fudbalski klub "Obilić".

- Razumem se u fudbal, vodila sam i fudbalski klub. Te stvari se nikad ne zaborave, Fudbal je najveća zaraza koja postoji. Dok sam vodila klub zapostavila sam u svoju karijeru, jer to je strast. Protiv Slovenije nismo igrali proti Engleza. Plašila sam se da ne izgubimo. Mislim da ćemo protiv Danaca da se konsolidujemo, da će proraditi srpski inat, Mnogo njih privatno poznajem, znam koliko im je ovo bitno. Smatram da će dati sve od sebe. Nekad je i Božija volja u pitanju - ispričala je Ceca za Blic.

Informer

 

Ražnatovićka je imala i savet za našeg selektora, Dragana Stojkovića Piksija i poručila mu da se pozabavi veznim redom.

- Svesni smo da u paru ne mogu da igraju Mitrović i Vlahović, na veliku žalost, dva sjajna igrača, mislim da mi imamo problem sa veznim redom. Imamo odbranu koja je izginula svih ovih utakmica, problem je vezni red. Moj mu je savet da se malo pozabavi veznim redom i u zavisnosti od ekipe do ekipe, sa nekom ekipom morate igrati na kontru, sa drugom ofanzivno. Kad je ofanzivno stavljaš ofanzivce, kad je neka je neka opasnija ekipa, moraš malo da se zatvoriš, da čekaš iz kontre da daš gol. Ali ja nisam trener, ja sam pevačica i vrlo uspešno radim svoj posao, ali mi smo Srbi i svi volimo da budemo treneri - rekla je Ceca i dodala da joj je veoma stresno kada gleda zeta na fudbalskom terenu, kao i sina Veljka Ražnatovića u boks meču.