25.06.2024.

08:01

Foto: Foto: Shutterstock, Marko Đoković

Džet set

"Zamalo sam zakasnila na let zbog nje": Senida otkrila detalje druženja sa Lepom Brenom

Senida Hajdarpašić najavila je solistički koncert u Beogradu, 30. avgusta na stadionu "Tašmajdan" i proteklih dana za domaće medije govorila o mnogi temama. Slovenačka pevačica je otkrila da sa Lepom Brenom, sa kojom je ukrstila glasove u muzičkom nadmetanju prošle godine i dalje održava kontakt.

Informer

 

- Zvala me je nedavno kad je imala koncert u Sarajevu. Družile smo se četiri dana, letele smo zajedno. Meni je fascinantno što ona, koja je toliko velika zvezda, prođe pasošku kontrolu i neće da krene dalje, da sedne u neki laundž, nego će da sačeka sve nas, ceo tim. Ona vrlo lako može da ode i da kaže idite vi za mnom, ali ne... Ona nas sačeka. Divna je - ispričala je Senida za Telegraf.

Informer

 

Ako je Brena bude pozvala Hajdarpašićeva će rado prihvatiti poziv za druženje na njenoj jahti.

-  Baš sam pričala sa njenom drugaricom, rekla mi je da će i ona imati mnogo posla, tako da možda ove godine ne bude ništa od toga. Bilo bi lepo ako uspemo da se uklopimo bar na jedan dan. Jedan dan mi je dovoljan sa njom. Baš me napuni energijom, onaj njen smeh, top nam bude uvek! Prava je domaćica i ovako i u kuhinji. Taj dan kad sam bila kod nje, zamalo sam zakasnila na let. Nije me pustila da odem, a i ja sam se previše opustila - rekla je Senida.