24.06.2024.

23:53

Foto: Foto: Masha Bandjur

Džet set

"Žene su ga saletale na moje oči": Tamara Milutinović o mužu fudbaleru i svadbenom veselju

Tamara Milutinović se posle pauze vratila na muzičku scenu, a nedavno je upriličila i gala proslavu sa suprugom Darko Jevtićem, povodom crkvenog venčanja i krštenja naslednice. Pevačica kaže da su ona i njen suprug nerazdvojni od prvog dana i da niko nije mogao da ih rastavi iako su mu se na početku njihove veze devojke nabacivale čak i pred njom.

Informer

 

- Neću da lažem, bilo je. Bilo je i na moje oči, čoveče. Njega su žene saletale na moje oči, bukvalno. Ali znala sam i ja sa kim sam u vezi. Prosto mi smo bili nerazdvojni od prvog dana. On meni nikada nije dao razlog jedan, da ja budem ljubomorna. Nikada mi nije dao. Znači, čak bi sve živo uradio kako bih ja bila sigurna. I kako bi meni objasnila da sam stvarno jedina u njegovom životu. I to je više puta dokazao i pokazao i to se i videlo. To ne mora ni da dokazuje, to se u njegovim očima vidi. Ako mene pitaš, ja smatram da bih to osetila. Mislim da svaka žena oseti kada je muškarac, kada je nešto maže, laže. Kada je tu nešto, kada vrda. Tako da nijednog trenutka za sve ove godine nisam osetila da tu postoji tačkica jedna da bi me povredio na taj način. Mislim da me nikada ne bi prodao i mislim da me nikada ne bi na taj način povredio, jer zna šta ima pored sebe - kaže pevačica za Telegraf.

Informer

 

Iako je njen suprug Darko uspešan fudbaler, Tamara kaže da nije striktno birala uspešnog muškarca, već se tako dogodilo.

- Mi smo se prosto desili. I to šta se nama desilo, to je stvarno bila sudbina. Ali to nije klasična priča sad, nego stvarno se tako namestilo da budemo nekako sudbinski spojeni - priča Tamara.

Pevačica je otkrila da su dobili mnogo lepih poklona za svadbu, ali da su neke koverte bile i prazne. Iako su posle veselja u minusu ni za čim ne žale, jer je sve bilo onako kako su zamislili.