Autor: Informer/A.S.

25.06.2024.

08:17

Foto: Zoran Sinko/Instagram karleusastar

Džet set

Sprema se haos! Karleuša najavila svoj nastup i ovo javno obećala Seksiju iz Crnog Ceraka (VIDEO)

Pevačica Jelena Karleuša, na iznenađenje brojnih fanova, nastupiće u nedelju, 30. juna na Music Week festivalu, koji se održava na Ušću. Pored nje, to veče će između ostalih publiku zabavljati i Crni Cerak i Lacku, što Karleušu posebno raduje. 

Informer

 

Mladi umetnik, Relja Despotović, poznatiji kao Seksi, frontmen grupe Crni Cerak je prošle godine za medije izjavio da su mu roditelji branili da sluša Karleušu i tom prilikom im se javno zahvalio na tome

Informer

 

- Jedina iskrena stvar koju mogu da ti kažem po pitanju toga jeste da je meni od malena, odnosno u mojoj kući je bilo zabranjeno da se sluša Jelena Karleuša i hvala mojim roditeljima na tome - rekao je Seksi svojevremno za Hajp.

Jelena se sada osvrnula na tu njegovu izjavu i tom prilikom rekla da jedva čeka da zajedno nastupe na sceni i da će on sada imati priliku i da sluša i da gleda Karleušu. 

Informer

 

- Lacku i Crni Cerak, to je ono zbog čega se najviše radujem. Jedva čekam da vidim Crnog Ceraka i Lackua, to će biti sudar energija. Kad vidim Crnog Ceraka, mislim da će on postati Beli Cerak u trenutku zbog sudara energije. Čula sam da je taj Crni Cerak rekao da su mu mama i tata branili da sluša Jelenu Karleušu kada je bio mali. Jao, sada će imati priliku da čuje, vidi i da gleda Jelenu Karleušu uživo, a i ja ću njega i baš se radujem - rekla je Jelena.