Autor: Informer/A.S.

25.06.2024.

09:21

Foto: Informer/Facebook

Džet set

Darko postavio majci ultimatum nakon njene udaje! Lazić van sebe, Branka se našla u nezavidnoj poziciji

Majka Darka Lazića, Branka Lazić, poslednjih dana u centru je pažnje javnosti zbog svoje udaje za izvesnog Dragana Gagija Paunovića.

Informer

Naime, ona se udala za svog dečka, dok je njen sin bio na moru sa suprugom i decom. Nakon celokupnog dešavanja, Informer je stupio u kontakt sa Darkom, koji nije mogao da sakrije bes zbog onoga što je njegova majka uradila. 

- Jedva čekam da se vratim da se vidimo! To reklamiranje preko mojih leđa i preko leđa moje majke, to ćemo da popričamo nas dvojica u četiri oka jer mislim da sam ispao više nego fer i korektan. On ne zna koliko sam ja besan zbog svega što radi, kakve on ima veze s novinama? Moja majka nije javna ličnost, šta mene uzimaš u usta? Ja ovo ne želim! Stojim iza toga da se nisu venčali! Neću da mi propada odmor zbog gluposti, ja ti kažem da to nije tako, a ako jeste onda neka im je sa srećom ali to neće ispasti na dobro, to vam ja garantujem! Trebalo je da budem obavešten o svemu - rekao je Lazić za Informer.

Informer

 

I dok su svi mislili da su Darko i njegova majka sredili odnose, sada se pojavila informacija koja je to demantovala. Pevač je navodno postavio Branki uslov, odnosno ona mora da bira, ili će poništiti brak ili svog sina više nikada neće videti u životu, prenosi "Skandal".