Autor: Informer/A.S.

25.06.2024.

09:47

Foto: Foto: Masha Bandjur

Džet set

Nije verovala da ovo može da im se desi! Tamara otkrila kakvu su neprijatnost suprug i ona doživeli nakon svadbe, svi su je upozoravali, a ona ih nije slušala

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, šestog juna su se venčali i krstili svoju ćerkicu. Oni su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save na Vračaru, a proslava je bila upriličena u jednom prestoničkom restoranu. 

Informer

 

Tamara je sada za medije ispričala da se prelepo provela na svojoj svadbi, ali da je šok usledio nakon što se žurka završila. Naime, ona je otkrila da su ne venčanju dobili prazne koverte, iako je bila ubeđena da se to Darku i njoj neće desiti. 

- Čula sam od nekih svojih koleginica koje su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: "Bože, ko donosi praznu kovertu? Ko ima hrabrost da donese praznu? Pa, nemoj doneti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kovertu". Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona - rekla je ona. 

Informer

 

Pevačica je zatim otkrila da su suprug i ona nakon venčanja u debelom minusu, ali da sekunde jedne ne žale novac. 

- U debelom minusu. Mi smo u minusu, tako da ne znam, moraćemo da nešto smislimo. Šalim se, šalim se. Darko i ja kada smo se odlučili da pravimo svadbu, nijednog trenutka nismo razmišljali u smislu da budemo nekom plusu ili da zaradimo ili nešto tako, čak smo i sebi postavili neku gornju granicu do koliko možemo da potrošimo, tako da sve je to kako smo planirali. Jeste, ispalo je papreno, ali ispalo je sve tako kako smo planirali. Mislim, nije nas ništa iznenadilo - rekla je pevačica za "Telegraf".