Autor: Informer/A.S.

25.06.2024.

11:31

Foto: Marko Đoković/Facebookgagi Gagi

Džet set

"Nisam postavio ultimatum!" Lazić za Informer prokomentarisao napise o majčinoj udaji, pa besno odbrusio: "Boli me ku*ac više, neka rade šta hoće"

U medijima se poslednjih dana dosta pisalo o majci Darka Lazića, Branki Lazić, koja se navodno venčala u tajnosti za svog dečka, Dragana Paunovića, dok je pevač bio na odmoru sa suprugom i decom. 

Informer

 

Nakon toga se pojavila informacija da je Lazić navodno postavio ultimatum Branki, odnosno da ona mora da bira, ili će poništiti brak ili svog sina više nikada neće videti u životu. Informer je sada stupio u kontakt sa pevačem, koji je priznao da to nije istina, jer se njegova majka nije ni venčala, već je sve zapravo bila šala koju je Dragan smislio. 

- Nisam postavio nikakav ultimatum, ali ja koliko znam oni nisu u braku i ne znam zašto se i dalje priča i piše da su venčani. Pričao sam majkom i ona mi je rekla da je tako, da nisu venčani - rekao je pevač. 

Informer

 

Darko je zatim ispričao da nije zamerio majci zbog svega što se desilo, samo mu se nije svidelo što je on bio upleten u celu priču. 

- Nema šta da mi se izvinjava zbog svega što se desilo, ja samo ne volim da ide preko mojih leđa. Ja nemam ništa protiv njih neka budu u vezi, ali da su sklopili brak majka bi mi to rekla, ne bi me sigurno lagala - rekao je Lazić, pa otkrio zbog čega je Dragan pričao da su se venčali. 

Informer

 

- On se navodno šalio da su se venčali, ali to nije nimalo lepa šala.

Za kraj, Lazić je prvo rekao da im nakon svega ne dozvoljava da se venčaju, ali je brzo promenio odluku. 

- Ja nisam imao ništa protiv toga da se oni venčaju, ali ne možeš da se šališ sa takvim stvarima i pritom kada sam ja van države. Njih dvoje sada mogu stati na ludi kamen jedino kad ja umrem. Ne dozvoljavam da se venčaju kada se ovako ponašaju... Ma uostalom, boli me k*rac nek se venčavaju. Kad malo bolje razmislim, ne zanima me, neka rade šta hoće, šta imam ja da se mešam. Boli me bre k*rac više nek se venčavaju, neka rade šta hoće, j*be mi se, samo neka me ne uzimaju u usta - rekao je Darko za Informer.