Autor: Informer/A.S.

25.06.2024.

14:06

Foto: Društvene mreže

Džet set

"Moj razvod je moja najveća pobeda": Jovana Jeremić iskreno o braku sa Vojislavom Miloševićem, zbog ovoga je posebno ponosna (FOTO)

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, 2017. godine se udala za političara Vojislava Miloševića, sa kojim je dobila ćerkicu Leu. 

Nakon četiri godine skladnog braka, par je odlučio da stavi tačku na odnos, te su se sporazumno razveli. 

Informer

 

Jovana je u viša navrata isticala da Vojislav i ona nisu imali problema u braku, već da su se razišli zato što imaju različite poglede na životi i budućnost, ali da su ostali u odličnim odnosima.

Voditeljka nikada nije krila da je ponosna na odnos koji ima sa prvim suprugom, a to je još jednom ponovila sada i na svom Instagram profilu. 

Informer

 

- U svoje najveće uspeh, pored obrazovanja, karijere i Lee, ubrajam i svoj prvi brak, tačnije moj odnos sa mojim prvim mužem. Moj najveći uspeh je naš odnos, nakon našeg skladnog braka, gde sam dokazala da nije svaki razvod poraz. Moj razvod je moja najveća pobeda. Nije svaki razveden brak propali brak. Propadaju ljudi u pogrešnim odnosima, kada su sami u dvoje. To je promašen život, a uspešno razeden brak je najveća pobeda i uspeh - napisala je Jovana na svom Instagram profilu.