Autor: Informer/A.S.

25.06.2024.

15:19

Foto: ATAimages

Džet set

"Što da plaćam 100 evra kad ima i za dve hiljade dinara": Radi sestra ne dozvoljava da se razbacuje, pevačici kupuje haljine kod Kineza

Pevačica Rada Manojlović skrenula je pažnju javnosti na sebe za vreme učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". 

Još od samog početka karijere, Rada je bila na meti kritika zbog svog načina oblačenja, a to je prati sve do danas. 

Informer

 

- Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se završava svaka priča. U četiri zida živim sama sa sobom i kad je meni lepo ti ljudi koji kažu: "Skrati kosu, ošišaj šiške, ofarbaj se u crno", oni nisu ja i ne mpgu da me oblikuju. Svakako će pljuvati, važno da sam sebi lepa - rekla je na samom početku Manojlovićeva. 

Rada ističe da je na tatu povukla tu crtu da ne pazi sa novcem.

- Opušteno idem kroz život kao on, dok je sestra dobar organizator, kod mene može danas, za deset dana ili nikad. To sa parama takođe i to mi je jako loša crta, ali opet to je flegmatičnost i neopterećenost budućnošću. Sad da štekam neke pare, a sutra me udari grad veličine jajeta i? Treba da se živi sad. Trošim na dostavu hrane, gluposti i na pesme - ističe ona i dodaje:

Informer

 

- Ne kupujem kod Kineza, ali Maja mi kupuje. Skoro je otišla i kaže mi: "Plaćamo po sto evra i više jednu haljinu, a kod Kineza ista za dve hiljade dinara". Ovu za sto evra mi pljuju i raspadne se posle prvog pranja, onda mi je bolje da platim dve hiljade dinara - rekla je pevačica. 

Manojlovićeva ne krije da muškarcima nije lako sa njom.

- Nije sa mnom ljubav stres, ali da je lako, nije. Treba shvatiti da je ovo veliko ludilo i kad shvatiš da smo svi ludi, nije stres. Što bi se normalan čovek stresirao i zato sa mnom mora da bude neko ko je naprosto tako malo kao ja - izjavila je ona. 

Informer

 

Posle mnogo vremena, Radmila ističe da osmeh postoji i zbog ljubavi, ali da će o partneru ćutati.

- Imam vremena za ljubav, ali to niko neće znati dok ne dođe do svadbe. Puno sam pričala o ljubavima tokom petnaest godina karijere. Kad bude svadba na sva zvona ću da bijem - rekla je Rada za "Blic".