25.06.2024.

17:26

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

Mina pokazala Ognjenovog klona! Amidžićeva supruga objavila preslatku sliku (FOTO)

Voditeljski par Ognjen Amidžić i Mina Naumović pre tri meseca postali su roditelji. Sinu su dali staro srpsko ime Perun, a mališan je sudeći po fotografijama koje Mina redovno objavljuje preslikan tata.

Voditelj uživa u vremenu koje provodi sa naslednikom, a Mina ne propušta da takve momente zabeleži i podeli sa svojim pratiocima na Instagramu. Ovoga puta sve je oduševila fotografijom na kojoj se Ognjen igra sa Perunom, a u oči odmah upada mališanova bujna kosa i sličnost sa ocem.

Informer

 

- On i klon - napisala je ponosna mama u opisu fotografije. 

Njeni pratioci odmah su reagovali nizom komentara: "Tatin sin", "Kakva ljubav", "Preslatko", ali bilo je i onih koji su primetili, da je, iako liči na Ognjena, mali Perun nasledio mamine oči. 

Podsetimo, Ognjen Amidžić nedavno je gostujući u jednom podkastu govorio o svojim prethodnim brakovima i istakao da je sa obe bivše supruge ostao u dobrim odnosima.

Informer

 

- Imam dve bivše supruge, pošto imam dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam dece, iz drugog braka imam sina. Prva supruga je bila javna ličnost kad smo se zabavljali i kad smo bili u braku, ali je posle promenila profesiju.  Ja sam sa obe bivše supruge u korektnim odnosima, naravno, zbog Matije, tako da je to sve korektno - rekao je Ognjen.