25.06.2024.

20:31

Foto: Instagram

Džet set

"Zabole te, smanji alkohol i lik nije bitan!" Dunja Ilić otkrila da li planira da se uda i rodi dete (FOTO)

Nekada popularna pevačica Dunja Ilić, a sada Ajla Begović planira da se vrati na scenu. Dok ne stigne nova pesma pevačica sa svojim obožavaocima komunicira putem društvenih mreža, gde rado odgovara na njihova pitanja. Pevačica je u razgovoru sa fanovima na svom Instagram nalogu otkrila brojne intimne detalje iz svog života. 

Informer

 

Na pitanje zašto je sama, pevačica je odgovorila:

- Nisam sama, imam prijatelje. Ne pravim sedeljke imam 32 godine. Ne bih živela sa roditeljima, a momka i da imam svako bi živeo u svom stanu. Ne da mi se živeti sa nekim - bila je iskrena Ajla.

Kako je objasnila, prezime je odabrala tako što joj se dopalo prezime njene drugarice pa je poželela da i sama ima isto. Svojim pratiocima priznala je da se ugojila zbog tableta, ali da radi na tome da se vrati u formu i da je već smršala 7 kilograma. 

Na pitanje da li planira da se uda i zasnuje porodicu  Ajla je odgovorila:

- Neko računa da sam bila udata dva puta, neko tri. Ali nemam pojma... Ne znači mi to ništa kad mi nijedan od muževa nije bio čovek kog sam najviše volela Hajra ili Ramiz... Najviše bih volela odjednom da prebrinem za godinu, dve. Ja sam ipak na terapiji, telo mora da se čisti od lekova i čitav je to proces da bebče bude živo i zdravo - napisala je Ajla.

Informer

 

Otkrila je i da je imala podršku porodice za prelazak u islam i da joj mama stalno sprema hranu za Bajram, dok ona njoj pomaže oko farbanja jaja za Vaskrs, a na pitanje koji bi savet dala sebi u dvadesetim godinama rekla je: 

- Zabole te, smanji alkohol i lik nije bitan!