Autor: Informer/A.S.

26.06.2024.

15:29

Foto: Starsportphoto/ATAIMAGES

Džet set

"Žao mi je što ću reći neke reči": Keba bez dlake na jeziku o sinoćnom debaklu reprezentacije Srbije, dotakao se i Piksija

Reprezentacija Srbije je ispala iz daljeg takmičenja na Evropskom prvenstvu nakon utakmice sa Danskom u kojoj je rezultat bio 0-0. 

Folker Dragan Kojić Keba je sada bez ustručavanja govorio o debaklu naše reprezentacije, ali i o svom prijatelju, selektoru Srbije, Draganu Stojkoviću Piksiju.

Informer

 

- Sinoć, po mojoj proceni, odbrana je trebala da igra napad, a napad da bude u odbrani. Verovatno bismo primili gol, ali tu sam primetio ne samo sinoć, nego već neko vreme, da nedostaje veza između igrača - rekao je Keba, pa dodao:

- Dragan Stojković Piksi je moj prijatelj. Meni je žao što ću reći neke reči, ali mislim da nije na najbolji način uspostavio kontrolu. Ja sam šef parade, a vi? Mislim da tu fali saradnje da se zna ko je ko - rekao je on.

Informer

 

Keba je istakao da je po njegovom mišljenju jedan od ključnih problema prisustvo ega kod igrača i stručnog štaba.

- Ako neke stvari ne raskrstimo sa sobom u sebi, a to se zove ego, onda se ne trudiš, ne može pomoći tog momenta. Taj ego sam prepoznao kod svih, kompletnog stručnog štaba i igrača - rekao je Keba za "Kurir".