27.06.2024.

07:01

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Stoji dojadilo, indirektno ponizila estradu: Ne odgovoram internet prosjacima i ne snimam video-čestitke!

Pevačica Stojanka Novaković Stoja aktivna je na društvenoj mreži Iks, gde njene izjave često budu naširoko lajkovane i deljene.

S tim u vezi, Novakovićeva je sada na pomenutoj platformi istakla šta poštovaoci njene muzike ne bi trebalo da joj traže jer na takve zahteve, za razliku od ostalih muzičara, ne odgovara pozitivno.

- I još jednom: Ne pevam za džabe, ne pevam "par pesama", ne snimam video-čestitke, ne pozdravljam ujke, tetke i daidže, ne dolazim "kao gost" na veselja, ne poklanjam svoju garderobu, ne odgovaram internet prosjacima! Hvala na vremenu! Ljubi vaš vaša Stoja institucija! - napisala je Stoja na gorepomenutoj mreži.

Informer

 

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Stoja oglasila na ovu temu, s tim što je ranije umela i brutalno da potkači svoje kolege.

Ne radim video-čestitke! Ne pevam dve-tri pesme po veseljima! Ne pevam na suvo u kameru telefona! Ne idem po TV emisijama da pričam o glupostima! Ne njišem se u horu po novogodišnjim programima - napisala je tada Novakovičeva, te je naposletku potkačila i sve one koji pevaju po tržnim centrima:

Hoću i ja da pevam po tržnim centrima - istakla je tada ironično Stoja Novaković.