Autor: Informer/A.S.

27.06.2024.

08:27

Foto: Shutterstock

Džet set

"Mesec dana sam prolazila kroz pakao!" Pevačica se 11 godina borila sa porokom, proživela pravu agoniju: "Stezalo me je u grudima, glas mi je škripao"

Goga Filipović skrenula je pažnju javnosti na sebe već nakon prvog pojavljivanja na Grandovoj sceni. Ona je početkom 2000. godine važila za jednu od najlepših pevačica u našoj zemlji, a njena numera "Dostupan" se i dan danas sluša. 

Iako je bila miljenica publike, ona je u jeku popularnosti odlučila da se povuče sa javne scene i 17 godina se nije eksponirala. 

Informer

 

Goga se nedavno vratila, a sada je za medije ispričala da je za vreme medijske ilegale vodila i veliku borbu sa porokom. 

- Ja sam 11 godina bila strastveni pušač. Dnevno sam konzumirala po 20 cigareta i nisam mogla da zamislim ni sat vremena bez njih. Nakon 11 godina shvatila sam da to ne vodi ničemu - pričala je pevačica za medije i dodala:

Informer

 

- Onda je u jednom momentu krenulo da me steže u grudima, počeo je glas da mi škripi i shvatila sam da hitno moram da ostavim moj tada najdraži porok - cigarete. I jesam. Jednog dana sam ustala i rekla: "Kraj". Kod mene je sve ili-ili. Nema između, nema postepeno.

Goga priznaje da je prolazila kroz agoniju zbog ove odluke, ali se kasnije pokazala kao jedina ispravna.

Informer

 

- Mesec dana sam ja prolazila kroz pakao, jela sam šta sam stigla, ugojila sam se nenormalno, bila nervozna, svađala se sa svima. Nakon tog perioda kao da cigaru nisam u životu zapalila. Sedam godina ne pušim i osećam se bolje nego ikada. Treniram svakog dana i mislim da mi i to dosta pomaže - izjavila je ona, a prenosi "Blic".