Autor: Informer/A.S.

27.06.2024.

15:23

Foto: Shutterstock

Džet set

"Rekli su mi da sam pobacila!" Pevačici lekari dali pogrešnu dijagnozu, srećom, sve se dobro završilo

Pevačica Tamara Milutinović se šestog juna u Hramu Svetog Save udala za svog supruga, fudbalera, Darka Jevtića, a taj dan su ponosni roditelji krstili svoju naslednicu, Emili. 

Tamara je sada gostujući u jednoj emisiji ispričala da je imala visokorizičnu trudnoću i da joj je bilo teško svih devet meseci. Naime, pevačici su doktori rekli da je imala spontani pobačaj, da bi se na kraju ispostavilo da je sa bebom sve u redu i da je samo nisu videli na ultrazvuku. 

Informer

 

- Zapravo, ja nisam izgubila bebu iako su mi rekli da jesam. Ona je tu bila sve vreme, samo su doktori rekli da je nema. Konstatovali su mi spontani, a nije bio i ja sam tek nakon mesec dana saznala da je ona tu. Sakrila se pa se nije videla na ultrazvuku - izjavila je Tamara, a potom istakla da ne voli da se priseća potresnih momenata koji su je pratili tokom drugog stanja.

Informer

 

- Imala sam strašno rizičnu trudnoću. Ne volim da se sećam tog perioda. Bilo je jako teško to što sam preživljavala svih devet meseci - izjavila je Milutinovićeva za "Hajp".