27.06.2024.

18:56

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Pričali su da živim od tuđeg novca i da sam glupa!" Sani Armani za Informer o povratku iz SAD, bivšem suprugu i tračevima

Bivša manekenka i voditeljka Sandra Drašković (44), poznatija kao Sani Armani, nakon 14 godina medijske ilegale u velikom intervjuu za Informer otkriva detalje iz privatnog i poslovnog života.

Sa šarmantnom voditeljkom razgovarali smo o njenom povratku iz Amerike u Srbiju, odnosu s bivšim suprugom Nikolom Lazetićem, o sinu Luki, karijeri...

S kojim predrasudama ste se najčešće susretali u životu?

- Bilo je raznih priča o meni... Najčešće su pričali da živim od tuđeg novca, da sam neobrazovana i glupa.

Informer

 

S kim ste od kolega ostali u kontaktu nakon što ste se preselili na drugi kontinent?

- Sa većinom ličnosti iz javnog sveta ostala sam dobra i tokom boravka u Americi. Viđala sam se sa Marijom Šerifović, zna se da ona često dolazi u Los Anđeles i da voli taj grad.

Koje inostrane zvezde su na vas ostavile najbolji utisak?

- Kada živite u Los Anđelesu, gotovo je nemoguće da ne vidite neke zvezde u svakodnevnim životnim aktivnostima. Kad je reč o fizičkom izgledu i manirima, najbolji utisak na mene ostavile su Šeron Stoun, Hale Beri, Džejmi Li Kertis, Robert de Niro, Al Paćino, a Džoni Dep je najseksepilnija poznata faca!

Informer

 

Zbog čega ste odlučili da se vratite u Srbiju?

- Osim porodice i prijatelja, koji mi uvek nedostaju, pa koristim svaku priliku da provedem vreme sa njima, ovog puta sam došla i zbog poslovnih obaveza. Uvek se radujem Beogradu i drago mi je što ću konačno ostati duži period ovde.

Imate li u planu novi TV projekat?

- Inspirisana životom u Americi i gledajući njihove televizijske projekte, osmislila sam nekoliko emisija, ali iskreno, plan mi je samo da ih potpišem kao autor i producent. Znam da svi očekuju da se nađem ispred kamera, a ukoliko mi vreme dozvoli, uradiću bar jedan serijal.

Jeste li stroga majka? Kakav odnos imate sa sinom?

Informer

 

- Mislim da sam ranije bila stroga. Luka je sada momak, pa za tim više nema potrebe.

Koje savete dajete sinu?

- Luka je veoma duhovit, uvek se s njim slatko nasmejem. Savetujem ga da ostane vedar, šarmantan i nasmejan. Da poštuje različitosti, da se ne nervira previše zbog sitnica, te da se trudi da uvek uči nešto novo.

Da li je Luka zainteresovan za fudbal ili voditeljstvo?

- Veoma je sportski aktivan, ali samo rekreativno. Ne mislim da ima želju niti interesovanje za javni posao. Kao i svi mladi danas, orijentisan je ka digitalnom svetu.

Nedavno ste izjavili da srećom niste u kontaktu s bivšim suprugom. Da li to znači da niste u dobrim odnosima?

Informer

 

- Luka je veliki momak i izgradio je svoj odnos sa oba roditelja. Ta izjava je bila šala. U njegovom odrastanju su se dešavali i razni dečiji nestašluci, tokom kojih bismo bivši muž i ja češće komunicirali nego kada je sve bilo u redu. Šalila sam se da mi je najbolje kada se Nikola i ja ne čujemo jer to znači da su Lukino ponašanje i ocene odlični.

Kako ste uspeli da prevaziđete razvod, koji često teže pada ženama nego muškarcima?

- Sina sam stavila na prvo mesto, ispred svojih emocija. Posvetila sam se Lukinom odrastanju i sve podredila tome. Pomoglo mi je i to što sam se koncentrisala na posao.

Informer

 

Imate li neki savet za žene koje prolaze kroz slično iskustvo?

- Razvod, čak i raskid ne spadaju u prijatna iskustva. Ipak, to je sastavni deo života koji svako doživljava na različit način. Univerzalni savet za sve bio bi - sve će proći!

Volim kad muškarac pokaže inicijativu

Kakvi muškarci vas privlače?

- Volim kada muškarci pokažu inicijativu. U tom smislu sam pravo žensko. Bitno mi je kakve muškarac ima manire. Volim kada je empatičan, a lepo bi bilo da bude hrabar i odlučan. U fizičkom smislu obraćam pažnju na držanje, visinu i ruke.

Verujete li u ljubav za ceo život?

- Verujem, uprkos tome što se sve više može čuti da to u današnjem svetu nije moguće.