28.06.2024.

11:40

Foto: Instagram bekvalceva/Video Screenshot

Džet set

Nataša Bekvalac mokra do gole kože! Pevačica u prozirnoj haljini završila u bazenu (VIDEO)

Nataša Bekvalac vlasnica je luksuznog salaša u Čeneju, koji osim za odmor i opuštanje koristi i za posao, s obzirom na to da je upravo pored bazena svog velelepnog imanja organizovala fotografisanje koje je imalo neočekivan obrt, te je pevačica na kraju završila mokra do gole kože.

Informer

 

Novosadska barbika je pre nekoliko godina pazarila salaš u Čeneju, koji se prostire na čak 3.500 metara kvadratnih, a sada je njena sestra Kristina podelila zanimljiv snimak nastao upravo na ovom salašu.

Na njemu Nataša pozira dok joj fotograf objašnjava da mora da upadne u vodu u haljini. Nataši se sudeći po izrazu lica, ta ideje i nije baš dopala, na šta je fotograf imao komentar:

- Kao da ulazi u kiselinu.

Ipak, Bekvalčeva je profesionalac pa je hrabro ušla u vodu i nastavila da pluta kako bi objektivom uhvatili potrebne kadrove, dok je njena sestra komentarisala da su snimci prelepi. 

Informer

 

Sledeći zadatak bio je još teži, jer je Nataša trebalo da se baci u vodu sa ivice bazena, ali ozbiljnog izraza lica, što plavokosoj lepotici nikako nije polazilo za rukom.

Dok su je saradnici kritikovali i opominjali da pazi na šminku, Nataša nije mogla da prestane da se smeje. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu ispod.