28.06.2024.

18:01

Foto: foto: Društvene mreže, ATA Images

Džet set

"Plakala sam zbog Teodore Džehverović - sve je radila marketinški!" Tamara Milutinović surova: Ne bi bila tu gde jeste da nije bilo mene!

Tamara Milutinović i Teodora Džehverović, nakon završetka takmičenja "Zvezde Granda", oformile su grupu "Đavolice". Pevačice su ubrzo iz sastava izašle, a nakon okončanja saradnje, Džehverovićeva je u javnost iznela brojne detalje njihovog odnosa, dok je najveću pažnju privukla njena tvrdnja da su je Tamara i treća članica, Goga Gačić, šikanirale.

Na ovu temu se sada, 10 godina kasnije, oglasila Milutinovićeva.

Informer

 

- Sve tri smo se svađale. Između Goge i mene nije bilo nikada netrpeljivosti, dok između mene i Teodore jeste bilo svađa. Nikada je nisam srela da bih je pitala zašto je pričala neke stvari u javnosti. Teodori sam želela da pomognem na početku njene karijere i jesam joj pomogla. Zato mi je i mnogo drago što je tu gde jeste i što ima divnu karijeru - priča Tamara, pa dodaje:

- Kada su napravljene "Đavolice", ona nije ni trebalo da bude u toj grupi. S obzirom na to da je čovek koji je stajao iza tog projekta moj kućni prijatelj, znala sam ko će biti u grupi. Znala sam i da ću ja biti frontmen. Međutim, Teodora nije bila u planu. Ja sam njoj u poverenju rekla za tu grupu, kada mi je ona rekla da bi želela da bude u grupi. Tada sam se potrudila i zamolila tadašnjeg direktora da ona bude umesto druge devojke. On joj je, kada smo se rastajali, i rekao da treba da mi bude zahvalna. 

Informer

 

Tamara je otkrila i šta bi danas, da može, pitala Teodoru.

- Da mogu, pitala bih je: "Zašto si toliko oplela po nama?!", rekla bih: "Zašto se tolika halabuka napravila oko tih Đavolica?! Ne sećam se tih svađa, nekako, sada mi to izgleda kao da je to radila marketinški!

Pevačica ističe i da su je koleginicine izjave i te kako povredile.

- Povredilo me je sve to, jer sam bila uz nju. Izjavljivala sam svašta u tom periodu, ali i dalje stojim iza toga da me ona ne zanima. Nas dve se dugo nismo videle, a sada, kada bih je videla, bih je zagrlila. Ipak imamo lepe uspomene.... Rekla bih joj: "Opraštam ti sve!". Pričala sam tada i sa njenom mamom, tada kada je to pričala. Goca mi je rekla: "Ja ne znam šta joj je!".

Informer

 

S obzirom na to da se nedavno ostvarila u ulozi majke, a ove godine je stala i na "ludi kamen", vlasnica hita "Hajde da zažmurimo" rekla je da nije planirala da zove nekadašnju saborkinju na venčanje.

- Nisam je zvala na svadbu, niti mi je čestitala udaju ili rođenje ćerke. Ne čujemo se, a nije mi ni krivo. Ne znam ni da li bih ja njoj čestitala. Nemam taj osećaj za nju. 

Naposletku, folkerka je u razgovoru za Hajp zaključila da smatra da su i Teodora i ona krive za njihov loš odnos. 

- Obe smo krive, ona je bila mlada, ja tvrdogalava. Plakala sam zbog Teodore u tom periodu, povredilo me je sve što je iznosila. Pričala je neistine!