28.06.2024.

23:43

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Džet set

"Ne vidim sebe više sa 'Generacijom zed!'" Vojaž otkrio razlog prekida saradnje sa Henijem i Popovim, pomenuo i Cecu

Mihajlo Veruović Vojaž nastupio je večeras, 28. juna, na "Music Weeku", a nakon spektakularnog nastupa obratio se okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bio i Informer.

Reper se, najpre, osvrnuo sa svoj odlazak iz produkcijske kuće "Generacija zed", te tom prilikom prokomentarisao da li se oseća "čudno".

Informer

 

- Nije mi čudno, nema razloga. To je bila obostrana odluka. To je nešto što je bilo prirodno da se desi u jednom momentu. Svađe su među drugarima normalne, ali to nije bio razlog našeg razlaza. Ja sam "Generaciju zed" napustio pre dve godine. Jedina pesma koju sam u poslednje dve godine objavio sa njima jeste "Svrati". Razlog rastanka je bio taj što oni rade muziku u kojoj ja sebe ne vidim, a ni oni mene ne vide sa njima. Mi smo počeli zajedno i zahvalan sam im na svakoj noti koju smo zajedno stvorili - priča Vojaž, a zatim otkriva kakva je bila saradnja sa Cecom Ražnatović, sa kojom je snimio duet "Muškarčina":

- Fenomenalna. Ona je veoma profesionalna i fantastična žena sa velikim talentom. Pola teksta sam pisao pred njom i odmah joj se dopalo. Oni koji misle da Ceci ne pristaju ti stihovi, ne moraju da slušaju duet.