29.06.2024.

09:45

Foto: ATAIMAGES/printskrin

Džet set

Miljana molila Zolu da se pomire! Čolić joj objasnio zašto više nikada neće biti sa njom (VIDEO)

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola jutros su se osamili u dvorištu i dok je većina učesnika "Elite" spavala razgovarali o njihovom odnosu. Bez obzira što se među njihovim cimerima šuška da je Zola imao sekks sa Stefani, Kulićeva je bila uporna u nameri da sazna ima li šanse da se njih dvoje pomire, ali ono što joj je Čolić rekao Miljanu je ostavilo bez teksta.

Informer

 

- Izdrži još ovih deset dana, a mene pusti Sve mi je razbijeno u glavi, nije sve kako sam mislio da treba. Nigde me nema, u ćošku sam. Samo čekam da izađem - rekao je Zola.

- I šta, znači ne mogu sa tobom da budem nikad više? - pitala je Miljana.

Informer

 

- Joj Miljana, daj čoveče nemoj više da se ponižavaš s tim pitanjima. Ne možemo jer te ne volim više. Ne mogu da zamislim život sa tobom. Razvalila si mi sve i najviše mi zla nanela. Došao sam u miru i ti si opet krenula. Rekla si mi najgore stvari, napravila si mi pakao i to bez razloga. Samo me pusti da izađem normalno. Nama je najveći spas da nikad više ne budemo u istom prostoru - rekao je Čolić pa upitao Miljanu:

- Možeš da mi se ne obraćaš ovih dana? 

Informer

 

- Mogu - odgovorila je Kulićeva.

- Nema potrebe, molim te. Gledam samo da spavam, pojma nisam imao da je ovakvo sranje u rijalitiju.  Meni niko nije kriv, sam sam kriv što sam hteo da budem sa tobom, još su me svi odgovarali od toga. Govorili su mi "Beži od nje, da li si lud". Ja sam mislio biće bolje, biće drugačije među nama, ali neće niti. Nisam imao nikakve koristi nikad, samo propast, zlo, haos  - zaključio je Zola.