29.06.2024.

10:52

Foto: Shutterstock/Dejan Milićević

Džet set

Anine pesme obrisane sa Jutjuba! Nikolićeva pre tri dana objavila novi album, njen kanal već danas prazan! (FOTO)

Pevačica je već neko vreme u vezi sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, a partnerski odnos preneli su i u studio pa su zajedno radili na njenim novim pesmama. Nedavno su oboje potvrdili da uveliko rade na pripremi albuma, a onda je odjednom pre tri dana, na veliko oduševljenje njenih fanova album objavljen na Jutjubu pod nazivom "Hvala, doviđenja".

Informer

 

- Svi bitni datumi u mom životu vezani su za broj 27. Rođena sam 27.09. slava mi je 27.10. i ovaj album puštam vam 27.06. Pogodite kada će goreti Ušće?! Hvala Doviđenja! Vaša Ana... - obratila se Ana svojoj publici i pustila u etar pet numera.

Anine nove pesme objavljene su na novom Jutjub kanalu i odmah su počele da se slušaju i da se komentarišu. Međutim, oduševljenje njenih fanova nije dugo trajalo, jer pesmama već nekoliko sati nema, a na njenom kanalu piše da nema nikakav sadržaj.

Informer

 

Zašto je Anin album uklonjen sa platforme još nije pozanto, a pevačica i njen partner i saradnik Goran Ratković Rale nisu se oglasili povodom ove situacije.