29.06.2024.

11:19

Foto: ATAimages

Džet set

Snimak sa nastupa razotkrio Teinog dečka! Evo šta on radi dok pevačica izvodi svoj čuveni ples (VIDEO)

Tea Tairović nikada nije govorila mnogo o svom privatnom životu, niti je želela da otkriva identitet emotivnog partnera. Međutim, mediji su došli u posed snimka na kom se vidi kako je dečko pevačicu iznenadio za rođendan tortom, balonima i poklonima, pa je tako obeladonjeno da je Tea u vezi sa pripadnikom svog obezbeđenja.

Informer

 

Sudeći prema navodima medija njih dvoje su u vezi od novembra prošle godine, njemu ne smeta što ga ona ne pominje javno, dok se njoj veoma dopada što on vežba redovno i vodi računa o svom izgledu. 

Od kada se saznalo da su zajedno snimljeni su više puta u javnosti, pa i na nekim privatnim veseljima, na kojima je Tein dečko pokazao zavidno igračko umeće, a pojavio se i u njenom spotu.

Informer

 

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak sa jednog nastupa na kom se vidi da partner Tairovićeve ne skida pogled sa nje dok ona izvodi svoj ples po kom je postala čuvena. 

Ako je neko i sumnjao u njihovu vezu dovoljno je da pogleda ovaj snimak i bićemu jasno koliko je Tein partner zaljubljen u nju. "Nađite nekog ko će vas ovako gledati" stoji u opisu videa, a komentari su se samo nizali.